Vakantiewoningen van reizigers voor reizigers...

Connections cocooning

Connections Cocooning

Heerlijk toeven in je eigen cocon. Familie, vrienden en kinderen rond je, de BBQ aan en met de voetjes in het zwembad van je eigen paleisje? Om ‘s middags een wandelingetje naar het strand, een roadtrip naar een pittoresk kasteel of compleet wat anders te ondernemen. Reken maar dat heel wat mensen de komende periode op zoek gaan naar een eigen cocon. Beschik jij over een fijne vakantiewoning in binnen- of buitenland waar je andere reizigers wil van laten genieten? Meld je aan, plaats je woning op ons platform en kom in contact met tal van potentiële huurders? Jouw cocon delen, fijner bestaat toch niet in deze tijden.


Jouw vakantiewoning toevoegen

Vul het registratieformulier in

Jouw vakantiewoning verhuren via Connections? Vul hier het registratieformulier in en geef aan wanneer we jou best kunnen contacteren voor een intake-gesprek. We samen de samenwerkingsvoorwaarden bespreken en aangeven welke informatie we nodig hebben om een mooie online presentatie te maken.

Wij plaatsen jouw vakantiewoning online

Eens we alle info ontvangen hebben (foto’s, video, beschrijving van de woning, prijszetting, enz.) gaan wij aan de slag om jouw vakantiewoning zo aantrekkelijk mogelijk te kunnen aanbieden op www.connections.be met meer dan 300.000 bezoekers per maand.